שמעתם כבר על המתכון המנצח?

רובי יהודה

רובי יהודה

בספרים הישנים כתוב, שהנביא מוחמד המליץ לאכול “טאלבינה” –
מעדן של שעורה בחלב עם דבש ופיסטוקים.
הוא אמר על הטאלבינה : “הטאלבינה נותנת מנוחה לליבו של החולה, הופכת אותו לאקטיבי ומסייעת בהקלת הכאב והצער.

“במטבח הספאניולי, של יהדות ספרד, יש מעדן דומה שאומנם לא מוכן משעורה עם חלב,
אלא מאורז עם חלב, אבל הוא נהדר לא פחות!
ונקרא:”סוטליאץ’ – ארוז קון לצ’ה”- מעדן פודינג אורז בחלב עם קינמון…תענוג רצוף.

השילוב של אורז, חלב וקינמון,
מביא ברכה ושגשוג לחיים, שמחה ללב ומסלק את העצבות והדיכאון.
לכן, סבתא שלי הייתה מגישה את המעדן, לארוחת הבוקר,
שיהיה יום מבורך, לב שמח ופרנסה טובה.תנסו גם אתם.
מתכון:
1 כוס אורז
2 כוסות חלב
2 כוסות מים רותחים
סוכר לפי הטעם (או 7 כפות סוכר, למי שרוצה)
1 שקית סוכר וניל
מעט קינמון לקישוט
לשדרוג:חבילת שמנת לבישול של השף הלבן.

הוראות הכנה:
1. מניחים את האורז בסיר ושופכים עליו את המים הרותחים.
2. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהאורז מתרכך ורוב המים נספגים (להשאיר את האורז קצת לח ורטוב)
3. מוסיפים את החלב והשמנת וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שהנוזלים נספגו.
4. מוסיפים את הסוכר ומערבבים במרץ.
בוזקים קינמון לקישוט.
בהצלחה 🙂

שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

טופס יצירת קשר

המוצר התווסף לסל הקניות בהצלחה.

דילוג לתוכן