רפואות וסגולות לרוח, לנפש ולגוף

שמעתם כבר על המתכון המנצח?

תמונה של רובי יהודה

רובי יהודה

בספרים הישנים כתוב, שהנביא מוחמד המליץ לאכול “טאלבינה” –
מעדן של שעורה בחלב עם דבש ופיסטוקים.
הוא אמר על הטאלבינה : “הטאלבינה נותנת מנוחה לליבו של החולה, הופכת אותו לאקטיבי ומסייעת בהקלת הכאב והצער.

“במטבח הספאניולי, של יהדות ספרד, יש מעדן דומה שאומנם לא מוכן משעורה עם חלב,
אלא מאורז עם חלב, אבל הוא נהדר לא פחות!
ונקרא:”סוטליאץ’ – ארוז קון לצ’ה”- מעדן פודינג אורז בחלב עם קינמון…תענוג רצוף.

השילוב של אורז, חלב וקינמון,
מביא ברכה ושגשוג לחיים, שמחה ללב ומסלק את העצבות והדיכאון.
לכן, סבתא שלי הייתה מגישה את המעדן, לארוחת הבוקר,
שיהיה יום מבורך, לב שמח ופרנסה טובה.תנסו גם אתם.
מתכון:
1 כוס אורז
2 כוסות חלב
2 כוסות מים רותחים
סוכר לפי הטעם (או 7 כפות סוכר, למי שרוצה)
1 שקית סוכר וניל
מעט קינמון לקישוט
לשדרוג:חבילת שמנת לבישול של השף הלבן.

הוראות הכנה:
1. מניחים את האורז בסיר ושופכים עליו את המים הרותחים.
2. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהאורז מתרכך ורוב המים נספגים (להשאיר את האורז קצת לח ורטוב)
3. מוסיפים את החלב והשמנת וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שהנוזלים נספגו.
4. מוסיפים את הסוכר ומערבבים במרץ.
בוזקים קינמון לקישוט.
בהצלחה 🙂

ארוז קון לצ'ה

אהבתם את הפוסט?  שתפו אותו עם החברים 😊

פוסטים אחרונים

רובי יהודה

הנפש שואפת להיות שלמה

רבים מאתנו גדלו עם תפיסות מעוותות של גבריות ונשיות.כתוצאה מכך, להרבה גברים בארץ יש גבריות פצועה, פחד מלהתמודד עם העדינות, פחד שיפרשו אותם כנשיים.במשך דורות,

קרא עוד く

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

טופס יצירת קשר

דילוג לתוכן